inte 00 utan 01

tidsinställt - hmm.. planer för idag? ganska som en vanlig torsdag som jag vet nu och de är väl typ skola först nu på morgonen och idag slipper vi spanskan :D vet inte varför men glad iaf.. sen typ inget speciellt, ska försöka bli klar me matten men får se hur de blir me de och redovisnings tillfälle sen om emma är i skolan så kanska de blir musik får se och de sista innan vi slutar är idrott.. :) sammarbete tror ja alla har sagt så antar att vi också har de då i sista gruppen :)

sen efter så äre hem och äta och packa, byta om och sen åka till träningen :) hoppas nån kan skjutsa för nu har dom ju stängt av gröna linjen mot hagsätra tror ja de va? (den har ju varit de ett tag men inte behövt "använda" den) och då måste vi byta buss och sånt och de är jobbigt haha (a)

men aa iaf, dubbla träningar så typ runt 4 timmar i hallen och åka dit + hem.. :) kul kul
men härligt att träna iaf!

men nu har ja nog inge mer att skriva faktiskt, men som ni kanske märker så har ja lite stressigt, eller asså ja har inte tid för annat kan man säga så ja vet inte hur mycke ja kan skriva på bloggen i morgon och sen är ja ju inte hemma förrän typ innan 10 på kvällen så då blir de nog duschen och sen tv och äta och sen sängen så aa, får se hur de blir helt enkelt, nu skrev ja ju väldigt mycke onödigt i detta inlägg kan man ju säga.. :p men aa, orkade du läsa så vet du hur läget ligger till iaf :)<3

pussar o kramar tovebeatriceprohorenko.blogg.se ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0